Hublot Classic Fusion

Ref.: 548.NX.7170.NX_VPO

Om produktet

Hublot er det første merket som våget å kombinere gull og gummi i samme klokke. De kan derfor kalle seg mestre i «the art of fusion». Å kombinere tradisjonell urmakerkunst med moderne og banebrytende materialer, er Hublots spesialitet. Deres innovative design er av et helt eget kaliber, noe som også gjenspeiles i deres samarbeidspartnere.

Hva du bør vite om denne klokken:

Urkassen er i børstet og polert titan, og måler 42mm. Uret har en blå sunray tallskive med datovisning klokken 3. Urverket er et selvtrekkende, automatisk urverk med en gangreserve på ca. 42 timer.

Uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke, og er svært pent brukt. Uret har fått full overhaling mars 2023.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

80.000 kr

Diameter

42

Gangreserve

42t

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Titan

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

50m

Årsmodell

2020

Ref.nr

548.NX.7170.NX_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter