IWC Aquatimer

Ref.: IW323104

Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Den første Pilot Mark modellen så dagens lys i slutten av 1930 årene. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Aquatimeren i hvitt gull er et sjeldent skue og liknende modell er svært vanskelig å oppdrive. Ulikt mange andre dykkerur har Aquatimeren en integrert roterende bezel, for å forhindre at den beveger seg ved uhell, i stedet roteres bezelen med nederste krone. Klokken har en ren og tydelig urskive i en vakker sølvgrå nyanse. Urskiven har datovisning kl.3. Kassen måler 44mm, har åpent baklokk og er montert på en sort rem, med en spenne i stål. Dette er en klokke som utstråler både maskulinitet og eleganse. Dette eksemplaret er fra 2014 og bærer preg av normal bruk. Kasse, bezel og glass har noen hakk og merker. 

Uret har vært på full overhaling på fabrikken, og kommer med en helt ny sort alligator rem.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

120.000 kr

Årsmodell

2014

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

43

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Grå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

IW323104

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter