IWC Big Pilot

Ref.: IW502003

Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Den første Pilot Mark modellen så dagens lys i slutten av 1930 årene.

Hva du bør vite om denne klokken:

Big Pilot “Rodeo Drive” ble lansert for å feire åpningen av IWCs butikk på nettopp Rodeo Drive i LA. Noe som hadde vært et mål for selskapet lenge. Den ble laget i et svært begrenset antall på kun 250 eksemplarer og er IWCs første versjon av Big Pilot med keramisk kasse og foldespenne i titan.

Kassen måler 46mm og med den dypblå urskiven med hvite visere, er klokken svært lett å lese av. Samtidig som den beholder alle de klassiske designelementene for et “fliegeruhr”. Kl 6 finnes et pent integrert datovindu, mens klokken tre finnes gangreserveindikatoren. Dette er en klokke du trygt kan legge igjen hjemme dersom du skal på ferie, da gangreserven er på hele syv dager, takket være IWCs kaliber 5111. Kassen er montert på en grønn rem, som gir et friskt og sportslig uttrykk.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2016 og er i tilnørmet som ny tilstand.

Ny eier av klokken vil få med original eske og garantikort, og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

115.000 kr

Diameter

46 mm

Gangreserve

7 dager

Garanti

1 år

Glass

Safir

Kaliber

51111

Materiale

Keramikk

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

6 bar

Årsmodell

2016

Ref.nr

IW502003

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter