IWC Big Pilot “Le Petit Prince”

Ref.: IW 500916

Om produktet

Legender slik som Big Pilot’s Watch fra 1940 og Mark 11 fra 1948 har hatt en stor innflytelse på IWCs klassiske pilotur i dag. Enhver person som er ute etter et pilotur i dag vil ha vanskelig med å se bort fra IWC og deres modeller. Som en del av samarbeidet med etterkommerne til Antoine de Saint-Exupéry, har IWC skapt eksklusive spesialutgaver i Pilot modeller som en hyllest til den fantastiske historien om den lille prinsen. Disse modellene har alle en blå skive. For Saint-Exupéry var skriving og flyging to sider av samme mynt, noe som gjør disse spesialutgavene den perfekte symbiosen av poesi og teknologi, en passende hyllest til hans liv og arbeid.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne klokken er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2016. Denne modellen er drevet av IWC sitt egenproduserte 51111-kaliber med en gangreserve på hele 7 dager. På den blå tallskiven kan du lese av dato klokken 6 og det er en gangreserveindikator klokken 3. Uret fremstår som svært pent brukt, med noen riper på kassen.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

95.000 kr

Årsmodell

2016

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

46,2

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

IW 500916

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter