IWC Ingenieur Perpetual Calendar Digital Date-Month

Ref.: IW379201

Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. 2015 var «the Year of the Portugieser» og denne Annual Calendar modellen ble introdusert.

Dette bør du vite om denne klokken:

Utstyrt med både evighetskalender i en digital løsning i tillegg til kronograf, er det mye som skjer på dette Ingenieur Perpetual Calendar Digital Date-Month uret. Som munnfullen av et navn også forteller. Utførelsen i sort og grått, gir likevel et enhetlig uttrykk og en skive som er enkel å lese av. Tross den prominente størrelsen er uret ikke for tungbærende på håndleddet, takket være kassen i en type titan spesielt utviklet av IWC.

Det åpne baklokket sikrer full oversikt over urverket og understreker urets Ingenieur identitet.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2014 og er i tilnærmet ubrukt tilstand.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

200.000 kr

Diameter

46 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Titan

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Sort

Spenne

C-spenne

Urverk

Automatisk

Årsmodell

2014

Ref.nr

IW379201

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter