IWC Lommeur

Ref.: 895137

Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Den første Pilot Mark modellen så dagens lys i slutten av 1930 årene. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er et ur med virkelig karakter. Champagne skiven gir delikat kontrast til viserne i elektrisk blå. Den arabiske nummereringen er vakkert utført i art-deco stil. Sekundtelleren gir skiven et harmonisk uttrykk, pent plassert mellom kl 5 og kl 7. Dette lommeuret er av svært høy kvalitet og vil kunne tikke og gå i mange år fremover.

Dette uret er fra ca 1920 og er i god stand for alder. Det har noen riper på kassen og tallskiven. Uret vil ha behov for service med tiden.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

40.000 kr

Årsmodell

ca. 1920

Original eske

Nei

Garanti

1 år

Org. garantikort

Nei

Diameter

52

Materiale

Gult gull

Vanntetthet

Ikke vanntett

Skivefarge

Champagne

Ref.nr

895137

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter