Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Ariosto Jones “International Watch Co.” i Schaffhausen, Sveits. Hans plan var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Allerede fra starten av etablerte selskapet et godt rykte og allerede i 1885 demonstrerte IWC sine innovative kunster med Pallweber lommeuret, som hadde en revolusjonerende digital visning av timer og minutter. Siden 1868 har den sveitsiske urprodusenten laget mesterverk innen haute horlogerie, som kombinerer presisjon med eksklusivt design.

Hva du bør vite om denne klokken:

Det dette IWC lommeuret ikke har i det praktiske, tar det igjen i estetikk og renskåret eleganse. Uret er trolig produsert i 1918, men er trass dette i svært god stand for alderen. Uret er i 14 k gull og står særdeles pent til urskivenTallskiven har gullmarkeringer i romertall, samt en liten sekundviser kl 6. Logoen til International Watch Company er nydelig innfelt i sort. Baklokket kan enkelt åpnes for den som ønsker å ta selve urverket i nøyere betraktning. Et objekt perfekt for samlereentusiaster eller deg som ønsker en sjeldent vakker bit av klokkehistorien.  

Det er gjennomført full overhaling av uret før salg.

Ny eier av klokken vil få med eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

30.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

ca. 1918

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Champagne

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

1027895

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter