Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. Den første Pilot Mark modellen så dagens lys i slutten av 1930 årene. IWCs serie «Le Petit Prince» er en hedring av eventyret, så vel som flyveren som skrev det, Antoine de Saint-Exupéry. Dette vakre uret med prinsen inngravert på baklokket, er ment ikke bare til å vise tiden, men også å minne eieren om å følge sine drømmer. Et pent høy-ytelsesur som kan benyttes i mange ulike anledninger.

Hva du bør vite om denne klokken:

Klokken måler 43mm, og er utstyrt med automatisk kaliber 79320, som sørger for 44 timer gangereserve. Klokken er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2017 og er i god stand, med noe riper på kasse og trykkere. Uret har ikke hatt polering tidligere, og det er byttet pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med garantibevis, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

47.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

IW 377714

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter