IWC Portugieser Chronograph

Ref.: IW 371445

Om produktet

I 1868 startet den amerikanske urmakeren Florentine Aristo Jones «International Watch Co» i Schaffhausen, Sveits. Hans ønske var å forene amerikanske produksjonsteknikker med sveitsisk urmakerkunst. 2015 var «the Year of the Portugieser» og denne Annual Calendar modellen ble introdusert. 

IWCs Portugieser ble introdusert i 1939 og er en av IWCs mest populære serier. Lett gjenkjennelig med sin ekstra smale bezel og klare urskive. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Den varme, hvite skiven er like stilren som den er velkomponert, med noen iøynefallende detaljer. Kronografen er plassert vannrett og skjærer så vidt gjennom kl 6 og kl 12. Den arabiske indexen og viserne i gull, samt markeringene i sort et tidløst og svært klassisk uttrykk. Noe som understrekes av remmen i krokodilleskinn. Et tilbehør som kan kle flere ulike anledninger i lang tid fremover.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2018 og er pent brukt. Uret fikk full overhaling i 2021.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

50.000 kr

Solgt

Årsmodell

2018

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

IW 371445

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter