IWC Portugieser Perpetual Calendar

Ref.: IW502308

Om produktet

Med et design som er like skarpt som det er tidløst moderne, har IWC Portugieser blitt et ikon for urmakeri. Denne modellen er limitert til 500 eksemplarer, og har 7 dagers gangereserve.

Hva du bør vite om denne modellen:

Denne Perpetual Calendar-modellen viser ikke bare månefasen, men også gangreserven, sekunder, minutter, timer, dato, dag, måned og år. Den er mekanisk programmert, så den vil også vise riktig dato og måned ved skuddår.  Klokken er i stål, og måler 44.2mm.

Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er utført av våre urmakere.

170.000 kr

Årsmodell

2016

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44,2

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

IW502308

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter