Jaeger-LeCoultre Reverso

Ref.: 230.8.45

Om produktet

Jaeger-LeCoultre er bygget på arven etter den selvlærte urmakeren Antoine LeCoultre og flere av hans oppfinnelser. Siden begynnelsen i 1833 har Jaeger-LeCoultre fortsatt å forvalte de tekniske ferdighetene etter sin opphavsmann, samtidig som de fortsetter å innovere.

Reverso er skapt for polospillere i India som hadde behov for en klokke som tålte spillet og er selve ryggmargen i Jaeger-LeCoultre. Det var også starten for samarbeidet mellom Antoine LeCoultre og Jaeger S.A, som senere ble Jaeger-LeCoultre.

Hva du bør vite om denne klokken:

Med kronograf, dato og GMT viser, har dette JLC Reverso Squadro uret alt man måtte ha behov for under ett. Vri kassen og det automatiske urverket kommer til syne. Art-Deco stilen holdes til det fulle, med den firkantene kronografen og kantede trykkerne til høyre. Den hvite skiven understreker det klassiske designet med den sorte indexen. Montert på en sort aligator rem, er dette det perfekte dress-uret.

Dette uret er fra 2011 og er normalt, pent brukt med noe hakk og riper i kassen.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

70.000 kr

Diameter

35 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Stål

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Hvit

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Årsmodell

2011

Ref.nr

230.8.45

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter