Jaeger-LeCoultre ‘Snowdrop’ Memovox

Ref.: E877

Om produktet

Jaeger-LeCoultre er bygget på arven etter den selvlærte urmakeren Antoine LeCoultre og flere av hans oppfinnelser. Siden begynnelsen i 1833 har JaegerLeCoultre fortsatt å forvalte de tekniske ferdighetene etter sin opphavsmann, samtidig som de fortsetter å innovere. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Memovox var et av de første urene med alarmfunksjon da det kom i 1949. Dette uret fra 60-tallet har båret arven med seg, i en tidstypisk, lekker innpakning. Den mønstrede, lysegrå skiven kler den buede og kompakte kassen svært godt. Med de blanke og børstede detaljene, insisterer den på sin modne eleganse. De slanke blå viserne og indexen, tilfører skiven et friskt pust.

Med datofunksjonen pent innrammet kl 3, er det ikke stort mer man kan be om. Et ur som bør ses og høres!

 

Dette uret er som nevnt et sjeldent Memovox ur. Urverket går fortsatt bra, mens glasset har noen kosmetiske skader. Remmen bærer preg av normal bruk.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

41.500 kr

Årsmodell

ca. 1970-tallet

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42,5

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

E877

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter