Longines Conquest Heritage

Ref.: L1.645.4.52. 4

Om produktet

Longines har sin historie helt tilbake til 1832. Nå som da holder de til i Saint-Imier i Sveits, hvor de fortsetter å dyrke sin lidenskap til presisjon, funksjonalitet og eleganse. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er et elegant og diskret ur, som fungerer til de fleste anledninger. Kassen i stål måler 40 mm og er montert på en sort kroko rem. Index, visere og logo er i rosègull og står pent til den sorte skiven.

Datovinduet er diskret plassert rett under kl 12. Uret har en gangsreserve på 38 timer.

Denne klokken er kjøpt i 2020 og er meget pent brukt.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

14.000 kr

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

L1.645.4.52. 4

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter