Longines Prima Luna

Ref.: L 81104716

Om produktet

Longines historie strekker seg tilbake til 1832. Nå som da holder de til i Saint-Imier i Sveits, hvor de fortsetter  dyrke sin lidenskap til presisjon, funksjonalitet og eleganse. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er et nett og elegant ur, perfekt for deg som er på jakt etter en pen hverdagsklokke. Kassen måler 26,5mm og huser et kvartsurverk, hvilket gjør dette til en nett klokke som er lett på hånden. Klokkens klassiske uttrykk, med index i romertall. Samt hvit skive og blå visere, vil stå pent til de fleste antrekk og anledninger. Denne klokken er kjøpt i 2017 og er blitt svært forsiktig brukt. Den har fått nytt batteri før salg. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

7.000 kr

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Quartz

Diameter

26,5

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

L 81104716

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter