Omega Aqua Terra

Ref.: 220.20.34.20.53.001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent og har i over ett århundre vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Et meget pent automatisk ur, som er lite brukt. Klokken har en nydelig diamantbesatt blå urskive, som fanger lyset på en svært pen måte. Bezelen og de midtre leddene er i 18 k rosègull. Sammen med det børstede stålet i kasse og lenke, er dette en klokke som kan brukes til flere anledninger. Gjennom det åpne baklokket synes klokkens kaliber 8800. Uret er vanntett til 150 meter og har en gangreserve på 55 timer. Dette eksemplaret er kjøpt i 2020 og bærer generelt svært lite preg av bruk. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

85.000 kr

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

34

Materiale

Rosa gull/stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

220.20.34.20.53.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter