Omega Aqua Terra

Ref.: 23110306156001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har de vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.    

Seamaster er den eldste av alle Omegas’ modeller. Den har sitt utspring i marine klokker ment for det militære, og kan dateres tilbake til -30 tallet. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette klassiske, men robuste uret representerer en hyllest til Omegas rike maritime arv. Den dramatiske og lettkjennelige skivedesignet til Aqua Terra 150m-kolleksjonen minner om tredekkene til luksuriøse seilbåter. Denne modellen har en grå urskive med diamanter på indexene. Uret har datoanvisning klokken 3, og safirglass.

Eksemplaret vi har her er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2010, og har en del bruksslitasje. Pakninger er byttet før salg.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

15.000 kr

Årsmodell

2010

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Quartz

Diameter

30

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

23110306156001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter