Omega Constellation

Ref.: 123.20.35.60.02.002

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.  Omegas første Constellation ble lansert allerede i 1952. Serien er kjent for sin lange historie og lett gjenkjennbare «griffels» eller klør, men den har også vært en plattform for å introdusere ny teknologi og kalibre før andre serier. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret i gull og stål har en lys sølvskive, hvilket gir et klassisk preg. Bezelen er pent gravert med romertall, som gir en forstørrende effekt. Med sine 35mm er dette et ur som legger seg fint på håndleddet og som definitivt kan brukes til hverdags, som litt penere anledninger. Modellen drives av Omegas kaliber 1532, som er et presis kvartsurverk.

Denne klokken er kjøpt i 2021 og er som ny, tilnærmet uten spor av bruk. Den har kun fått nytt baklokk før salg. Omega tilbyr 5 års internasjonal garanti på sine ur.

Ny eier av klokken vil få med garantibevis og original eske. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

35.000 kr

Årsmodell

2021

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Quartz

Diameter

35

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

123.20.35.60.02.002

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter