Omega Constellation Globemaster

Ref.: 130.23.39.21.03.001

Om produktet

Globemaster er allerede et legendarisk navn i Omega familien. Nå har den blitt oppdatert og er verdens første Master Chronometer, som igjen er med på å stadfeste Omegas posisjon i urindustrien. Sammen med en ny kvalitetsstandard, har dette enkle, men fengslende designet gjort at modellen er på alles tunger.

Hva du bør vite om denne klokken:

Modellen er i stål, med en riflet, sedna gull bezel. Constellation-stjernen, viserne og indeksene er også i 18 karat Sedna gull, og de to sistenevnte er også fylt med Super-LumiNova. Tallskiven er en lekker, sun-brushed, blå «pie pan», og minner om den første Constellation modellen fra 1952. Uret drives av Omegas Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900, med sin revolusjonerende anti-magnetiske teknologi.

Dette eksemplaret er kjøpt i november 2021, og er svært lite brukt.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

85.000 kr

Årsmodell

2021

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

39

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

130.23.39.21.03.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter