Omega De Ville Tresor

Ref.: 428.17.36.60.04.001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.

De Ville ble introdusert i 1960 som et alternativ til deres sports ur og ble raskt en svært populær linje. Den kjennetegnes av klassiske, sofistikerte linjer og har vunnet flere design priser.

Dette bør du vite om denne klokken:

Art-deco referansene står virkelig i kø på dette Omega DeVille Tresor uret. I en moderne innpakning er det like tiltalende som grasiøst. De elektrisk blå viserne er omkranset av en vakkert utført romertalls-index, som står utmerket til den blå remmen. Diamantene i bezelen gir en luftig ramme og en eksklusiv touch.

Dette uret er fra 2018 og er svært pent brukt.

Ny eier av klokken vil få med original boks og garantikort, samt ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

40.000 kr

Diameter

36 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Stål

Materielllenkerem

Lær

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Hvit

Spenne

C-spenne

Urverk

Quartz

Vanntetthet

30 m

Årsmodell

2018

Ref.nr

428.17.36.60.04.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter