Omega DeVille Trésor

Ref.: 432.53.40.21.02.004

Om produktet

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design. Karakterisert av sin tynne og elegante kasse, ble Trésor-linjen først lansert av OMEGA i 1949 og huset det legendariske 30mm kaliberet. Mer enn et halvt århundre senere fortsetter Omega å imponere med en av dagens mest avanserte mekaniske urverk.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen har en sølvfarget opalinskive med en vintage «clous de Paris» struktur, samt datoanvisning kl. 6. Den 40mm hvitt gull kassen er et nydelig dressur sammen med en flott sort alligator-rem. Uret drives av det antimagnetiske Omega Master Co-Axial kaliber 8511 – en unik manuell opptrekk.

Dette eksemplaret er kjøpt i 2019, og er pent brukt. En liten skade på hornet kl.2. Pakninger er byttet før salg.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

100.000 kr

Årsmodell

2019

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

40

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

432.53.40.21.02.004

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter