Omega Flightmaster

Ref.: ST145.0026

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Når astronautene hadde sin Speedmaster, måtte pilotene få sin Flightmaster. Med en kasse utformet ikke ulikt fronten på en jetmotor med en helt spesiell finish, samt signalfargede visere er Flightmasteren lett å kjenne igjen.

Tross sine mange funksjonaliteter er skiven svært lett å lese av, takket være godt design og fargebruk. De fargekodede trykkere viser hvilken viser de tilhører. Flightmaster hadde en kort produksjonstid, kun fra 1969 til 1977, så dette er er modell som vil stikke seg ut i enhver samling.

Dette uret er fra 1970-tallet og er i god stand, alder tatt i betraktning. Det er noe riper i kassen og baklokket bærer preg av bruk, det er også noe skade på skiven. Uret har fått ny krone og Set-viser. Urverket er i svært god stand.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

 

50.000 kr

Årsmodell

ca. 1970-tallet

Org. garantikort

Nei

Original eske

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

ST145.0026

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter