Omega Globemaster

Ref.: 130.23.41.22.06.001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.   

Globemaster er et legendarisk navn i Omega familien og ble verdens første Master Chronometer i 2015, som igjen er med på å stadfeste Omegas posisjon i urindustrien.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Globemasteren fronter avansert teknologi, i en vintage forpakning. Betegnelsen «verdens første Master Chronometer», innebærer at den er METAS sertfisert på Omegas’ inhouse test-lab, for å møte de strenge kravene. Disse kravene går lenger enn de vanlige COSC kravene, og setter spesielt høye krav til antimagnetisme. Pie-pan urskiven gir det perfekte lerret for klokkens annual calendar, som er vakkert rammet inn av bezelen i sedna-gull. Dette er et ur som leverer både på utforming og yteevne.

Denne modellen som måler 41mm. Hver av fasettene inkluderer en måned i året i tråd med funksjonen årskalender. Constellation-stjernen og Omega logoen er i 18K rosegull, og viserne og indeksene er selvlysende.

Dette uret er fra 2017 og er svært pent brukt.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

75.000 kr

Årsmodell

2017

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

41

Materiale

Rosa gull/stål

Skivefarge

Grå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

130.23.41.22.06.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter