Omega Racend Timer

Ref.: 516.53.39.50.02.001

Om produktet

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner.

Omegas museumssamling gjenspeiler den edle arven til et flott merke. Fremragende urverk velges fra museet – de må være mer enn femti år gamle – og er hedret med en ny utgivelse som inkluderer både tradisjonell design og Omegas innovative, moderne urmakeri.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne klokken ble kun produsert i 1949 eksemplarer, som en del av Omegas’ museumskolleksjon. Her kombinerer Omega sin rike historie, med det siste teknologien har å by på. Utformingen er tradisjonstro i stilen, skapt etter datidens stoppeklokker. Kassen i gult gull rammer inn sølvskiven med kronograf og takimeter og gir det røde pulsometeret et ekstra løft.

Det COSC-sertifiserte kronometeret drives av Co-Axial kaliber 3201, og den polerte baksiden har det limiterte nummeret gravert. Et spennende og vakkert ur, som bærer mye klokkehistorie.

 

Dette eksemplaret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2009, og er svært pent brukt. Det har fått byttet pakninger før salg.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

100.000 kr

Årsmodell

2009

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

39

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Opaline

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

516.53.39.50.02.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter