Omega Railmaster

Ref.: 221.53.49.10.01.002

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.  

Omegas Railmaster var en av de første anti-magnetiske klokkene som kom på markedet og var ment for ingeniører, piloter og forskere, som ofte kunne befinne seg rundt mye magnetisme.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er et limitert og spesielt ur og måler 49 mm. Den sorte urskiven med hvite indekser og arabisk nummerering, sender klare stilreferanser til resten av Omegas Masters serie. Det åpne baklokket tillater fullt innsyn på urverket, noe som gjør seg godt på en såpass stor klokke. Kassen og spennen er i hvitt gull, mens remmen er i sort alligator. Dette er en pen hverdagsklokke, som stikker seg ut fra mengden uten være prangende.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

110.000 kr

Årsmodell

2009

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

49

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

221.53.49.10.01.002

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter