Omega Planet Ocean 600M Chronograph

Ref.: 21530465103001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har de vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.    

Seamaster er den eldste av alle Omegas’ modeller. Den har sitt utspring i marine klokker ment for det militære, og kan dateres tilbake til -30 tallet. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er en stødig tungvekter, som vil synes som et friskt pust på armen. Foruten kronograf, har uret roterende bezel og datohjul. Den blå skiven gir god kontrast til den hvite indexen og de oransje detaljene i viserne. Klokkens åpne baklokk, gir innsyn til Omegas’ kaliber 9900.

Dette uret er fra 2021 og er normalt pent brukt. Det har noe riper på kasse og lenke. Det følger med en rem med foldespenne i tillegg til lenken.

Ny eier av klokken vil få med original boks, originalt garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

70.000 kr

Årsmodell

2021

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

45

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

21530465103001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter