Omega Seamaster James Bond

Ref.: 210.22.42.20.001. 004

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent og har i over ett århundre vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. James Bond har brukt Omega i over 25 år, noe de markerte med blant annet denne limiterte utgaven.

Hva du bør vite om denne klokken:

Klokken er full av små, men velplasserte detaljer for fansen. Den har blant annet en sort spiralbørstet keramisk urskive, med 007’s velkjente pistolløp inngravert. Vent til den syvende dagen i måneden og en annen detalj vil åpenbare seg. Det åpne baklokket er dekorert med Bonds’ familie emblem og viser samtidig Omegas in-house kaliber 8800. Det har en gangsreserve på hele 55 timer og er Master Chronometer sertifisert. Hvilket betyr at det har et avvik på mindre enn fem sekunder pr dag. Dette er en arbeidsklokke og langt mer enn en gimmick for fansen. Klokken er kjøpt hos Urmaker Bjerke. Kasse og rem er svært pen og bærer lite preg av bruk.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

80.000 kr

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

210.22.42.20.001. 004

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter