Omega Seamaster Ploprof 1200M

Ref.: 227.60.55.21.03.001

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Ploprof, av det franske Plongeur Professionell, ble i sin tid skapt for dykkerne til «det andre space racet», nemlig det til havets dyp. Omega hadde sin helt egen løsning for å kunne gå dypere enn tidligere. Ved å lage kassen som en «monobloc», fremfor å sette den sammen av flere deler som kunne slippe inn helium. Hvilket gir klokken sitt karakteristiske utseende.

Den noe uvanlige plasseringen av kronen, er for at høyrehendte dykkere skal kunne benytte låsemekanismen på kassens høyre side. Låsemekanismen er for å hindre bezelen fra å rotere, skulle den komme borti noe. Den er i tillegg plassert slik at den skal kunne nåes med venstrehånden.

Ploprof er senere kommet i skyggen av andre mer hendige modeller. Dedikerte yrkesdykkere og samlere, regner imidlertid Ploprof for å være den «virkelige» dykkerklokken, da den er svært pålitelig og designet kun med dykking som hensikt.

Dette remake eksemplaret har åpent baklokk, men er ellers svært lik originalen. Roségullet i bezelen og kronen, sammen med den blå skiven gir klokken et svært eksklusivt preg. Trass sin voksne størrelse og «toolwatch» identitet. Kassen er utført i titan, for maks holdbarhet mot erosjon. Uret er utstyrt med Omegas’ kaliber 8912. Dette er en klokke som stikker seg ut i mengden dykkerur og tilfører en personlig touch til hverdags, som til noe formelle anledninger.

Dette uret er fra 2022 og er knapt brukt. Det har kun noen få hairlines på kassen. Det følger med fem gummiremmer.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

150.000 kr

Årsmodell

2022

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

55 X 48

Materiale

Sedna gull/titan

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Dykkerur

Ref.nr

227.60.55.21.03.001

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter