Omega Speedmaster ’57

Ref.: 331.10.42.51.02.002

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling. Speedmaster serien dateres tilbake til 1957 og er desidert en av Omegas aller mest kjente. Den har vært en del av hele seks måneferder og viser hvilken tungvekter Omega er som innovatør i klokkeverdenen. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne modellen er inspirert av en legendarisk forgjenger og tallskiven er sølvfarget. Det er ripefritt safirglass, liten sekundviser klokken 9, og 60-minutters og 12-timers teller klokken 3. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Den børstede bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 41,5 mm stålkasse. Urverket er Omegas Co-Axial kaliber 9300. Dette var den første kronografen i Omegas familie av in-house Co-axial mekaniske urverk. Urverkets gangreserve er ca. 60 timer. Modellen leveres på en lenke i stål og er vanntett til 100 meter. Dette eksemplaret er kjøpt i 2015, og er pent brukt med noen bruksmerker. Pakninger byttes før salg. Urverket er i generelt god stand.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

55.000 kr

Årsmodell

2015

Original eske

Nei

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

41,5

Materiale

Stål

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

331.10.42.51.02.002

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter