Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling. Speedmaster serien dateres tilbake til 1957 og er desidert en av Omegas aller mest kjente. Den har vært en del av hele seks måneferder og viser hvilken tungvekter Omega er som innovatør i klokkeverdenen. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette eksemplaret fra 2008 har normal bruksslitasje og har noen få merker/riper. Uret har en blå urskive med datovisning kl.3, samt en liten sekundviser, 30-minutter teller, og 12 timer teller. Omegas kaliber 1164 tikker bak det lukkede baklokket. Klokken er vanntett til 100 meter og har en gangsreserve på 44 timer. Et perfekt valg om du er på jakt etter en hverdagsklokke som tåler å bli brukt. Det er byttet pakninger før salg. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

28.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2008

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

32128000

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter