Omega Speedmaster Dark Side of the Moon

Ref.: 311.92.44.51.01.003

Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling.  Speedmaster serien dateres tilbake til 1957 og er desidert en av Omegas aller mest kjente. Den har vært en del av hele seks måneferder og viser hvilken tungvekter Omega er som innovatør i klokkeverdenen.
Skapt for å representere den siden av månen vi ikke kan se, som har blitt oppdaget kun takket være NASA og da også Speedmasteren. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Speedmasteren stikker seg utvilsomt ut, samtidig som den står sterkt i sin historie. Med en helt keramisk kasse inkludert spenne og urskive, demonstrerer Omega innovasjon og resultatet av deres lange arbeid med dette utfordrende materialet. Keramikk er ikke bare for designets skyld, det er også svært motstandsdyktig mot riper og skade. Omegas egne Co–axial 9300 synes bak det åpne baklokket. Et riktig kraftsenter som har hele 60 timer gangreserve og er vanntett til 50 meter. Kort og godt en tøff og stilig arbeidsklokke med et skikkelig historisk sus.  

Dette uret ble kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2015 og er pent brukt. Det er noen merker i glasset samt på remmen. Uret vil behøve service om 2 – 4 år.  

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

82.000 kr

Årsmodell

2015

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44,25

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

311.92.44.51.01.003

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter