Om produktet

Helt siden starten i 1848 har Omega vært en anerkjent urprodusent. Deres kontinuerlige jakt etter presisjon og pålitelighet har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i internasjonale sportsarrangementer, slik som svømming, golf og seiling. Speedmaster serien dateres tilbake til 1957 og er desidert en av Omegas aller mest kjente. Den har vært en del av hele seks måneferder og viser hvilken tungvekter Omega er som innovatør i klokkeverdenen. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Det slående med denne Speedmasteren er den ekstremt fotorealistiske månefasefunksjonen. Et svært vakkert innslag i en ellers ganske røff klokke, som måler 44 mm. Den sorte bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 44,25 mm stålkasse på matchende lenke. Bezelinserten er i sort keramikk. Urverket er Omegas Co-Axial Master Chronometer 9904, som er synlig gjennom kassens åpne baklokk. Uret er vanntett til 100m. Denne klokken er kjøpt i 2020 og har tilnærmet ingen merker på kasse eller glass. Kun noen små riper på lås og trykkere. Urverket er som nytt. 

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

85.000 kr

Ved interesse for dette produktet, ta kontakt her.

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

44,25

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

304.30.44.52.01.001

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter