Panerai Luminor 42

Ref.: PAM 1028

Om produktet

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860. De ble tidlig en leverandør til den italienske marinen, i form av dykkeinstrumenter og dykkerur, takket være sin sterke vektlegging av presisjon. Dette er noe de har stått ved i sin videre urverkproduksjon. Officiene Panerais ur er en unik blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og sterk lidenskap for havet. Luminor serien, som er selve essensen av Panerai, tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig karakteristikken som gjennom årene har gjort denne klokken til et ikon.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er en svært stilfull klokke som er tydelig signert Panerai. Urskiven har en vakker blåfarge med datofunksjon og kronograf. Det åpne baklokket blotter dens kaliber P.9010, som har tre dagers gangsreserve. Dette er en robust klokke som trass størrelsen beholder elegansen og således ærer sin italienske herkomst. Dette eksemplaret fremstår i svært god stand.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

80.000 kr

Årsmodell

2020

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

42

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

PAM 1028

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter