Panerai Luminor Chrono Goldtech Blu Notte

Ref.: PAM01111_VPO

Om produktet

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860. De ble tidlig en leverandør til den italienske marinen, i form av dykkeinstrumenter og dykkerur, takket være sin sterke vektlegging av presisjon. Dette er noe de har stått ved i sin videre urverkproduksjon. Officiene Panerais ur er en unik blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og sterk lidenskap for havet.

Luminor serien, som er selve essensen av Panerai, tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig karakteristikken som gjennom årene har gjort denne klokken til et ikon.

Hva du bør vite om denne klokken:

Marineblå og rosègull, dvs Panerais’ Goldtech, gir dette Luminor uret et særdeles eksklusivt utseende. Kassens 44 mm sikrer godt med luft rundt kronografen, og gir skiven et åpent utseende. Montert på en blå alligatorrem, er dette et ur for de mer formelle anledningene, om enn noe utenom det vanlige.

Dette uret er fra 2022, og er i tilnærmet som ny tilstand.

Ny eier av klokken vil få med original eske og garantikort, og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

250.000 kr

Diameter

44 mm

Gangreserve

42 timer

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Annet

Materielllenkerem

Skinn

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Blå

Spenne

C-spenne

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

50 meter

Årsmodell

2022

Ref.nr

PAM01111_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter