Panerai Radiomir

Ref.: PAM 00995

Om produktet

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen, i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en unik blanding av italiensk design og sveitsisk teknologi, godt befestet i lidenskapen for havet.

Radiomir er den første klokken designet av Panerai, som en prototype i 1936, på forespørsel fra den Kongelige Italienske marine.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne Radiomir modellen på 45 mm, utstråler en maskulin eleganse og stilsikkerhet. Kassen er i polert stål. Tallskiven er i en tidsriktig grønnfarge, vakkert kombinert med indexen i arabiske tall som er malt i en varm hvit. Den lille sekundviseren ved klokken 9 tilfører en spennende detalj, uten å vippe helheten ut av balanse. Den vakre skinnremmen med lyse sømmer, gir en perfekt ramme og gjør dette til en behagelig klokke å bære.

Urverket i denne modellen er Panerais kaliber P.4000, med 3 dagers gangreserve. Det er produsentens første urverk med en mikrorotor, en såkalt desentralisert rotor. Den er vanntett til 100 m. Uret ble kjøpt i 2019 og er pent brukt, kun med små riper.

Ny eier av klokken vil få med garantikort, original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

99.500 kr

Årsmodell

2019

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

45

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

PAM 00995

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter