Submersible 42

Ref.: PAM00959

Om produktet

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860. Panerai ble tidlig en leverandør til den italienske marinen, i form av dykkeinstrumenter og dykkerur, takket være sin sterke vektlegging av presisjon, noe de har stått ved i sin videre urverkproduksjon. Ofiicine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskap for havet.

Panerais’ Submersible er et riktig overlevelsesinstrument. Solid og tøff, med et distinkt utseende og uovertruffen synlighet på dype hav.

Dette bør du vite om denne klokken:

Dette er et røft ur, skapt for aktiviteter i det våte element. Kassen på 42 mm gjør uret mer tilgjengelig, enn mange av Panerais’ større modeller. Den grå skiven med tydelig tekstur gir en lys urskive som, takket være nok av lume, er lett å lese under tøffe forhold.

Gummiremmen skiftes med quick-release system, og kan enkelt skiftes ut med en skinnrem for et mer formelt uttrykk.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2023 og er nærmest som nytt, med svært få spor av bruk.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Fabrikkgaranti på 2 år med mulighet for forlengelse. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

85.000 kr

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Diameter

42 mm

Årsmodell

2023

Garanti

1 år

Materielllenkerem

Gummi

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Vanntetthet

300 m

Gangreserve

72 timer

Glass

Safir

Spenne

C-spenne

Ref.nr

PAM00959

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter