Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Genèves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Genèves’ eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin lange tradisjon. Calatrava kom på markedet i 1932, som den første ut etter at Stern familien overtok det da bankerotte Patek Philippe. Calatrava ref 96 er klokken som reddet Patek Philippe ut av depresjonen og således satte startskuddet for selskapets videre suksess. Calatrava er blant mange regnet som det ultimate dressuret, og er en favoritt takket være sine svært behangelige proporsjoner og linjer.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Kassen måler 37 mm og er i 18 k hvitt gull. Den lyse urskiven med “dauphine” viserne, sørger for et svært rent uttrykk som utstråler kvalitet og tidløs eleganse. Remmen i sort alligatorskinn med den klassiske spennen i hvitt gull, rammer det hele vakkert inn. Bak det åpne baklokket vises kaliber 315. Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2004 og hadde sist service hos Patek Philippe i 2020. Kassen er svært pen og er blitt polert tidligere. Tallskiven og viserne kun har noen små merker. Det bestilles opp ny rem til klokken, og hvitt gull spennen er pent brukt. 

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg på vintage@urmaker-bjerke.no.

Årsmodell

2004

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

37

Materiale

Hvitt gull

Skivefarge

Sølv

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

5107G-001

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter