Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Geneves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Calatrava er Patek Philippe sin signaturmodell. Modellen ble første gang lansert i 1932 og har med sine slanke linjer og unik kvalitet blitt et uttrykk for den sanne Patek Philippe stilen.

Hva du bør vite om denne klokken:

Denne klokken har en signert skive med «Alf Lie», noe som ikke var uvanlig at autoriserte forhandlere gjorde før i tiden. Denne klokken er kjøpt på 60-tallet, og kommer uten boks og papirer.  Klokken fremstår som i god stand for alderen, med noen få hakk og merker i kassen. Det står en uoriginal rem og spenne på klokken nå. Denne modellen bærer svært pent på håndleddet, og har en bemerkelsesverdig eleganse over seg.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.
Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg på vintage@urmaker-bjerke.no.

Årsmodell

1960-tallet

Original eske

Nei

Org. garantikort

Nei

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Champagne

Ref.nr

3541

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter