Patek Philippe Calatrava

Ref.: 3516

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en viktig del av Genèves store urmakerhistorie. Deres unike arv, kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og deres uavhengighet som urprodusent, gjør at de kan gå sine egne veier. Samtidig som de er tro mot sin lange tradisjon, sine teknikker og håndverkere. Hos Patek Philippe lever gamle kunster i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.  

Calatrava er Patek Philippes signaturmodell og viste verden hva Patek Philippe stod for, med sine slanke linjer og eksepsjonelle kvalitet. Modellen ble første gang lansert i 1932 og la listen for deres påfølgende produksjon og suksess.

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette uret fra 60-tallet har et kledelig vintage preg, som samtidig viser at god design ikke falmer. Skiven, indexen og sekundtelleren i gull er perfekt balansert med hverandre og skaper en harmoni man virkelig kan hvile øynene på.

Som med alle Patek Philippe lenker, er denne håndlaget i deres verksteder og er like kompleks som elegant. Dette er et dress ur som skiller seg ut i mengden på en sofistikert måte.

Dette eksemplaret er kjøpt på 60-tallet, og kommer uten papirer.  Klokken fremstår som i god stand for alderen, med noen få hakk og merker i kassen. Vedrørende ønske om service på uret kan pris avtales.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.
Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg på vintage@urmaker-bjerke.no.

Årsmodell

1960-tallet

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Champagne

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

3516

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter