Patek Philippe Grand Complications

Ref.: 5496P

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en viktig del av Genèves store urmakerhistorie. Deres unike arv, kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og deres uavhengighet som urprodusent, gjør at de kan gå sine egne veier. Samtidig som de er tro mot sin lange tradisjon, sine teknikker og håndverkere. Hos Patek Philippe lever gamle kunster i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.

Dette bør du vite om denne klokken:

Ref 5496 ble introdusert i 2011, som en del av Patek Philippes’ Complications linje.

Dette stilfulle dress-uret har noen av de mest ettertraktede komplikasjonene som kan kjøpes for penger. Til forskjell fra andre ur med evighetskalender, har dette et svært rent design og utforming. Det er ingen av de typiske subdials, i stedet er dato plassert mot skivens senter. Mens dag, måned og «leap year» indikator vises i de små vinduene kl 9, 12 og 3. Svevende over kl 6, er den svært vakkert utformede månefase indikatoren. Helheten gjør den behagelig å hvile blikket på.

Satin finishen komplimenteres av index og visere, og gjør den lille røde detaljen på datoviseren desto mer effektiv. Uret er i platinum, noe som diamanten kl 6 mellom lugs’ene bekrefter.

Kassens myke former gjør uret svært behagelig på hånden. Det vakkert utformede kaliber 324 QR, kan nytes gjennom det åpne baklokket, i rolige stunder.

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2014 og er tilnærmet som nytt, med svært få merker av bruk.

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Baklokk

Åpent

Diameter

39,5 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Platinum

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Skivefarge

Hvit

Spenne

Foldespenne

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30 m

Årsmodell

2014

Skjul-pris

Ja

Ref.nr

5496P

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter