Patek Philippe Ellipse «Jumbo»

Ref.: 3605

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Genèves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Genèves’ eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin lange tradisjon. Golden Ellipse henviser til det gylne snitt og var revolusjonerende da den kom. Både for å bryte med tradisjonen med rund urskive, men også for å være fullstendig designet in-house, som ikke var vanlig på 60-tallet. Siden har den kommet i ulike variasjoner, men uten å vike fra de forenklede linjene og svært avkledde urskivene.  

Hva du bør vite om denne klokken:

“Jumbo” var den første i denne serien med automatisk opptrekk og har for øvrig samme urverk som den første Nautilusen. Med den noe større urskiven kommer den helt unike kobolt blå fargen til sin rett og datovinduet forstyrrer ikke det rene uttrykket. Samtidig som urskiven ikke stjeler all oppmerksomheten, men føyer seg sammen med den “flettede” lenken, som er et smykke i seg selv. Som Patek Philippe sier det selv, så er dette uret et smykke mer enn et verktøy. Dette uret ble kjøpt i  ca.1973 hos Alf Lie og er i god stand trass sin alder. Kassen er pent brukt, mens kronen preges av normal bruk. Glasset er svært pent, kun med noen små riper. Lenken er i svært god stand, det samme gjelder låsen. Urverket fungerer godt, men trenger en service om ikke så lenge.  

Ny eier av klokken vil få med original eske, garantibevis som ikke er stemplet og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

ca. 1973

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Materiale

Gult gull

Diameter

33 x 38

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

3605

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter