Patek Philippe Golden Ellipse

Ref.: 3604J

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en viktig del av Genèves store urmakerhistorie. Deres unike arv, kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og deres uavhengighet som urprodusent, gjør at de kan gå sine egne veier. Samtidig som de er tro mot sin lange tradisjon, sine teknikker og håndverkere. Hos Patek Philippe lever gamle kunster i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.  

Golden Ellipse er et av flaggskipene i Patek Philippes kolleksjon. Den henviser til det gylne snitt og var revolusjonerende da den kom. Både for å bryte med tradisjonen med rund urskive, men også for å være fullstendig designet in-house, som ikke var vanlig på 60-tallet. Siden har den kommet i ulike variasjoner, men uten å vike fra de forenklede linjene og svært avkledde urskivene. 

Hva du bør vite om denne klokken:

En «Jumbo» Ellipse, med en slående vakker og kompleks meshlenke i gull. Den matte blå skiven, gir et elegant uttrykk og en pen kontrast til logoen rett under kl 12. Klokkens datohjul er diskret plassert kl 3. Dette er en klassisk dressklokke som oser kvalitet og eksepsjonelt håndverk, så vel som historie.

Dette uret er fra 1995 og er pent brukt. Lenken er i svært pen stand og urverket går bra. Tallskiven har en fuktskade og en del merker.

Ny eier av klokken vil få med original eske, og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere. 

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer. 

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

1995

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

3604J

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter