Patek Philippe Lommeur

Ref.: 216.968

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en viktig del av Genèves store urmakerhistorie. Deres unike arv, kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og deres uavhengighet som urprodusent, gjør at de kan gå sine egne veier. Samtidig som de er tro mot sin lange tradisjon, sine teknikker og håndverkere. Hos Patek Philippe lever gamle kunster i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette vakre lommeuret fra Patek Philippe, daterer seg tilbake til 1894. Den klare, hvite tallskiven har en index i romertall og sekundteller ved kl 6. Foruten på tallskiven, er Pateks logo inngravert på innsiden av baklokket. Dette er en riktig godbit med klokkehistorie perfekt for klokkesamlingen, og som et spennende tilbehør til dressen eller bunaden.

Uret er pent brukt for alder, kun med noe misfarging på kronen, samt en liten sprekk i emaljen på tallskiven.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke eske, samt ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere. 

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

1894

Org. garantikort

Nei

Original eske

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

55

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

216.968

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter