Patek Philippe Nautilus

Ref.: 5711/1A-010.

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Genèves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Genèves’ eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier, samtidig som de følger sin lange tradisjon. De er kjent for noen av klokkeverdenens mest kompliserte skapelser. Så vel som sine stiliserte, tidsløse dress-ur.  

Nautilus er kanskje Gèrald Gantas mest kjente verk og et av de mest ettersøkte objektene blant samlere verden over. Nautilus ble skapt i 1976, som et tilsvar til kvartsbølgen, som til Audemar Pigues’ Royal Oak. Den er fortsatt kanskje verdens mest luksuriøse stål klokke.  

Hva du bør vite om denne klokken:

5711 avviker ikke mye fra 3700 og er således trolig fortsatt verdens mest kostbare klokke av stål. Detaljene i skive og kassens form, henter inspirasjon fra en luksusyacht og balanserer det elegante med det robuste på en unik måte. Den integrerte lenken rammer inn kassen og løfter helhetsuttrykket fra funksjon til kunst.    

Det åpne baklokket viser det tynne og likevel svært kraftige kaliber 324 SC i aksjon. Som seg hør og bør for en klokke ment for det våte element, er den vanntett til 120 m. Den har en gangreserve på 45 timer.  

Dette eksemplaret fra 2014 fra Urmaker Bjerke, med kun en tidligere eier, er blitt meget pent behandlet. Uret er i god stand, men trenger en service hos fabrikken, som vil kunne utføres kostnadsfritt innen et år. Uret er ikke tidligere polert.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantikort og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

2014

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

5711/1A-010.

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter