Patek Philippe Nautilus

Ref.: 5711J

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Genèves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Genèves’ eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier, samtidig som de følger sin lange tradisjon. De er kjent for noen av klokkeverdenens mest kompliserte skapelser. Så vel som sine stiliserte, tidsløse dress-ur.  

Hva du bør vite om denne klokken:

Da Nautilus allerede er kanskje en av verdens mest ettertraktede og sjeldne ur, er dette eksemplaret nærmest for en hvit hval å regne. Patek Philippe produserte kun Nautilus med hvit skive i et knapt tiår, de fleste i stål. Denne kombinasjonen med kassens rene linjer i gull samt den velkjente dekk-inspirerte skiven i sølvfarge.  

Kassens rene linjer utført i gull, sammen med den velkjente dekk-inspirerte skiven i sølv, løfter denne genistreken av et design fra luksusyacht til kongeskip. Som gjennom et kuøye på et skip bak safirglasset synes det vakkert utførte urverket.  Spennen med “Nautilus”-logoen inngravert gir assosiasjoner til navn-besatte skrog og er en enkel men kraftfull detalj som fullfører verket. 

Dette uret er fra 2008 og er normalt pent brukt. Det er noen riper og hakk i kasse og bezel, mens glasset er helt uten skade. Tallskive og visere er i som ny tilstand.

Ny eier av klokken vil få med eske fra Bjerke og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

2008

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

40

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

5711J

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter