Patek Philippe Nautilus

Ref.: 4700/530J-001_VPO

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en viktig del av Genèves store urmakerhistorie. Deres unike arv, kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og deres uavhengighet som urprodusent, gjør at de kan gå sine egne veier. Samtidig som de er tro mot sin lange tradisjon, sine teknikker og håndverkere. Hos Patek Philippe lever gamle kunster i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.  

Kanskje Gèrald Gantas mest kjente verk og et av de mest ettersøkte objektene blant samlere verden over. Nautilus ble skapt i 1976, som et tilsvar både til kvartsbølgen, som til Audemar Pigues’ Royal Oak.   

Hva du bør vite om denne klokken:

Et svært lukseriøst ur, perfekt for de mer spesielle anledningene. Klokken har en 18k gullkasse med en diameter på 27 mm, som gir en elegant og klassisk look. Den hvite urskiven komplimenteres nydelig av den diamantbesatte bezelen og diamant indexen. Datoindikator er diskret plassert klokken 3. 

Klokken er utstyrt med et kaliber E 23 S C kvartsurverk, som er kjent for å være ekstremt nøyaktig og pålitelig. Det betyr at du kan stole på at klokken vil holde presis tid i mange år fremover. 

Dette uret er kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2000 og bærer preg av normal bruk, med noe riper i lenke og kasse. 

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg. 

Årsmodell

2000

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Urverk

Quartz

Vanntetthet

Ikke vanntett

Skivefarge

Hvit

Diameter

27

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Ref.nr

4700/530J-001_VPO

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter