Patek Philippe Twenty-4

Ref.: 7300/1200R -010

Om produktet

Patek Philippe Twenty 4-kolleksjonen ble først lansert i 1999 som en moderne tolkning av Gondolo. Den på laget til den raffinerte, aktive kvinnen som søker et ur som reflekterer hennes stil og kan brukes til alle anledninger. Hver modell reflekterer perfeksjon innen håndverket, og den buede silhuetten av kassen er et kjærtegn for det feminine håndleddet. Modellene kommer både i stål og i gull, med diamanter og med forskjellige farger på tallskiven – så her kan du enkelt finne din favoritt!

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette nydelige eksemplaret i rosegull og lys skive reflekterer perfeksjon innen håndverk, og den buede silhuetten av kassen er et kjærtegn for det feminine håndledd. Uret måler 36mm, og er bezelen er besatt med 160 diamanter  (~0,77 karat). Uret drives av det automatiske kaliber 324 S C, og er synlig gjennom det åpne baklokket i safirglass.

Dette eksemplaret ble kjøpt hos Urmaker Bjerke i 2021, og er tilnærmet nytt.

Ny eier av klokken vil få med original boks, garantibevis og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.  

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss på vintage@urmaker-bjerke.no slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Årsmodell

2021

Org. garantikort

Ja

Original eske

Ja

Garanti

1 år

Urverk

Automatisk

Diameter

36

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Hvit

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

7300/1200R -010

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter