Patek Phillipe Calatrava

Ref.: 3420

Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Genèves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. Patek Philippe er Genèves’ eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin lange tradisjon.

Calatrava kom på markedet i 1932, som den første ut etter at Stern familien overtok det da bankerotte Patek Philippe. Calatrava ref 96 er klokken som reddet Patek Philippe ut av depresjonen og således satte startskuddet for selskapets videre suksess.

Calatrava er blant mange regnet som dress-urenes gullstandard, og er en favoritt takket være sine svært behangelige proporsjoner og linjer.

Dette bør du vite om denne klokken:

Den hvite sateng skiven komplimenterer gullet i kasse og visere svært vakkert på dette Calatrava uret fra 1957. Med sekundtelleren rett over kl 6, er det ikke stort mer som behøves for å checke boksen for alltid korrekt og klassisk. Noe urets alder også forteller.

Dette uret er i svært pen stand for alder og har fått full service på fabrikk i 2023. Lenken er ikke original.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Samt to års garanti fra fabrikk. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Diameter

34 mm

Garanti

1 år

Glass

Pleksiglass

Materiale

Gull

Org. garantikort

Nei

Original eske

Nei

Skivefarge

Hvit

Spenne

Foldespenne

Urverk

Manuell

Skjul-pris

Ja

Ref.nr

3420

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter