Raymond Weil Shine

Ref.: 1600-ST-00995

Om produktet

Klokker fra Raymond Weil kjennetegnes av godt håndverk pakket inn i en tidløs og klassisk eleganse. Raymond Weil er et familieeid selskap med base i Genève i Sveits, hvis historie strekker seg tilbake til 1976.

Hva du bør vite om denne klokken:

 

Dette eksemplaret er tidligere utstillingsvare. Siden Urmaker Bjerke har avsluttet samarbeidet med Raymond Weil selges uret til en meget god pris, men fortsatt med alle våre kundefordeler og med fabrikkgaranti.

Ny eier av klokken vil få med original eske og garantibevis.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

Nypris 13.990.-

8.000 kr

Original eske

Ja

Org. garantikort

Ja

Garanti

1 år

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Stål

Skivefarge

Perlemor

Diameter

32

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

1600-ST-00995

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter