Rolex Cellini

Ref.: 4625/8

Om produktet

Rolex’ Cellini linje ble først introdusert I 1928 og henter sitt navn fra skulptøren Benvenuto Cellini, som oppfant det gyldne snitt. Navnet beskriver linjens fokus design, utforming og edle materialer. 

Hva du bør vite om denne klokken:

Dette er et riktig smykke-ur, som skapt for høytider og pene anledninger. Den dypblå skiven er omkranset av en diamantbesatt bezel, som er vakkert komplimentert av mesh lenken i gult gull. Uret er nett i størrelsen og legger seg svært elegant på håndleddet. Et lite blikkfang, som ikke er for prangende at det mister elegansen.

Ny eier av klokken vil få med original eske og ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller for visning av klokken ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

65.000 kr

Årsmodell

1984

Original eske

Ja

Org. garantikort

Nei

Garanti

1 år

Urverk

Manuell

Diameter

25

Materiale

Gult gull

Skivefarge

Blå

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

4625/8

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter