Rolex Cellini

Ref.: 4336

Om produktet

Cellini linjen ble først introdusert i 1928 og henter sitt navn fra skulptøren Benvenuto Cellini, som oppfant det gyldne snitt. Dette beskriver linjens fokus på design, utforming og edle materialer.

Dette bør du vite om denne klokken:

Dette vakre Cellini-uret fra ca. 1980, vil vekke oppmerksomhet for sin behagelige form og enhetlige uttrykk. Den rektangulære kassen med lett kantede hjørner er en kombinasjon litt utenom det vanlige, og gir en pen ramme til champagne-skiven. Mesh-lenken føyer seg sømløst på kassen og gjør uret både lett og behagelig å bære.

Dette uret vil kunne være et spennende tilbehør i mange ulike anledninger i lang tid fremover.

Ny eier av klokken vil få med Bjerke-eske, samt ett års kjøpsgaranti fra Bjerke Vintage & Pre-owned. Sammen med klokken følger det med en tilstandsrapport som er gjennomført av våre urmakere.

Bildene som presenteres på dette produktet kan ikke garanteres å vise produktets eksakte utseende. Farger er ofte vanskelig å vise korrekt på ulike skjermer.

For flere bilder eller visning ta kontakt på: vintage@urmaker-bjerke.no

75.000 kr

Solgt

Diameter

26 mm

Garanti

1 år

Glass

Safir

Materiale

Gull

Materielllenkerem

Gull

Org. garantikort

Nei

Original eske

Nei

Skivefarge

Champagne

Spenne

Foldespenne

Urverk

Manuell

Ref.nr

4336

Helt trygt

Både kjøp og salg av brukte klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en transparent og kvalitetssikret prosess.

1 års garanti

Når du kjøper brukt klokke hos oss får du en utvidet kjøpsgaranti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år.

Komplett tilstandsrapport

Alle klokker blir sjekket av kvalifiserte urmakere som utarbeider en komplett tilstandsrapport.

Når du kjøper klokke hos oss får du en utvidet garanti som sikrer deg kostnadsfritt klokkehold i ett år. Det blir med andre ord akkurat like trygt å kjøpe en brukt klokke som en ny. Våre sertifiserte urmakere sørger for at vi kan gi en slik garanti, og at du som kunde ikke skal føle noen usikkerhet ved å kjøpe en brukt klokke hos oss.

Alle klokkene vi selger har vært gjennom en grundig kontroll på vårt verksted, og nødvendige reparasjoner og service når det er påkrevet blir utført før klokkene selges. Våre sertifiserte urmakere utarbeider også en tilstandsrapport for hver enkelt klokke som gir deg en oversikt over alt som vedrører klokken.

Kjøp og salg av klokker hos Bjerke Vintage & Pre-owned er en enkel og oversiktlig prosess, og vi sørger for å ivareta alle aspekter ved handelen. Dialogen mellom oss, selger og kjøper følger tydelige rutiner og sikrer en trygg klokkehandel. Klokkene som legges ut for salg er nøyaktig det de gir seg ut for å være og i god stand.

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter